Vaze cristal Bohemia - un cadou excepțional pentru femei

Class Gifts este unul dintre cele mai diversificate magazine destinate cadourilor pentru cei dragi. Calitatea produselor este superioară datorită folosirii argintului și cristalelor în fabricarea obiectelor. Orice produs achiziționat de pe acest website va căpăta valoare în timp.

Vaze din Cristal de Bohemia - o surpriza placuta

Cele mai frumoase flori se țin în vaze din cristal bohemia. Class Gifts vă oferă inspirație în alegerea unei vaze de calitate. Acestea vor deveni în timp un obiect prețios din căminul unei doamne respectiabile.

Acesta este topul 6 cele mai iubite modele de vaze de pe Class Gifts

 1. Modelul Lisboa de 35 cm
 2. Modelul Bamboo de 30 cm
 3. Modelul Pinwheel X de 30 cm
 4. Modelul Diamond de 12 cm
 5. Vaza cu picior H de 17 cm
 6. Modelul Perseus de 30 cm din sticlă cristalină

Brandul de renume ce furnizează vaze din cristal 

Faimosul cristal de Bohemia este prezent pe ClassGifts.ro printr-o selectie bogata de produse. Printre produsele din cristal veti gasi si vaze. Vazele sunt argintate, iar materialele folosite în confecționare lor sunt rezistente.

Argintul, ceramica cu foiță de aur de 24K, cristalul de 24%PbO, Cristalul fără plumb, sticla cristalină sau sticla cristalină cu titanium sunt cele mai renumite materiale folosite de aceste firme. Pe lângă vase, veți descoperi și suporturi pentru flori.

Mai mult, vazele din ceramică vă vor surprinde datorită decorurilor aurii ce evidențiază mitologia Greciei Antice. Iar pentru că am enunțat mai sus că aceste obiecte vor căpăta o valoare supremă, dorim să vă relevăm că vazele din ceramică sunt lucrate manual. Toate obiectele achiziționate vor veni împachetate în cutii de cadou la dumneavoastră.

De ce e important să alegi dintr-o varietate de produse?! 

Internetul oferă ocazia tuturor oamenilor de a achiziționa produsul preferat de la un click distanță. Varietatea de modele și raportul dintre calitate și preț este cel ce convinge. Vazele enunțate mai sus sunt destinate tuturor gusturilor, celor simpliste sau diversificate. Aceste obiecte capătă o formă rotundă, ovală, forma unui diamant sau multe altele.

Cristalul, cunoscut pentru proprietățile sale decorative, va deveni cea mai bună alegere în cumpărarea unei vaze ce va valora imens odată cu trecerea timpului. Bohemia este unul dintre cei mai mari importatori de piese decorative, așadar, constituie un partener de încredere.

Produse decorative la prețuri accesibile

Când vine vorba despre piesele de interior, există o varietate de obiecte, printre care tacâmurile argintate, ramele foto, icoanele, seturile de pahare.

Cele 8 categorii de pe Class Gifts care vă pun pe masă produse de înaltă calitate

 1. Argintărie
 2. Cristal Bohemia și Sticlă Bohemia
 3. Cadouri Femei
 4. Cadouri barbate
 5. Cadouri de ocazie
 6. Pentru casă
 7. Chinelli Luxury Gifts
 8. Sheffield Luxury Gifts

Obiecte de interior din cristal și argint

Argintul este un metal prețios și iubit de pasionații de decorațiuni interioare sau bijuterii. Totodată, cristalul este printre cel mai folosit în confecționarea acestor produse. Se evidențiază prin reflecția luminii. În lista de mai jos veți descoperi produse calitative furnizate de Class Gifts.

- Pahare Cristal Bohemia

- Seturi de pahare și sticlă

- Seturi de cafea și ceai

- Carafe/Sticle/Decantoare Băuturi

- Vaze Cristal Bohemia

- Bomboniere

- Platouri

- Suporturi lumânări

- Cruci de cristal

- Cupe Înghețată

- Ceasuri de masă

- Scrumiere

- Solnițe

- Rame foto din cristal

- Icoane din argint

- Statuete/ Figurine

- Cutii bijuterii pentru doamne și domnișoare

Idei de cadouri pentru cei dragi

Uneori rămânem fără idei când vine vorba despre cei dragi noștri. Pentru doamne și domnișoare puteți achiziționa o vază, o ramă argintată, o cutie de bijuterii, un set pentru cafea sau ceai, o bombonieră, o statuetă din argint cu un elefant pentru noroc și multe altele.

Pentru bărbați, puteți cumpăra un încălzitor de cognac, un set de pahare pentru vin/whisky/cognac/șampanie/bere, carafe, decantoare băuturi, scurmiere. Chiar și pentru ocaziile speciale, precum botez, nuntă, puteți face un cadou simbolic și valoros. Spre exemplu, pentru botez puteți achiziționa o icoană din argint cu înger păzitor ce poate fi pus la pătuțul copilului.

De pe magazinul online ClassGifts puteți cumpăra cadouri pentru mamă, prietenă, soră, iubită, profesoară sau colegă. Cadourile pentru bărbați sunt destinate fraților, taților, pritenilor, profesorilor, colegilor, soțiilor, sau șefilor. Pentru mai multe informații și oferte, puteți intra pe site-ul magazinului online ClassGifts.ro

 

 

 

 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5