BISTRIŢA MARIAGE FEST îşi deschide porţile pentru mirii anului 2013

BISTRIŢA MARIAGE FEST – în organizarea Camerei de Comerţ şi Industrie Bistriţa-Năsăud, în parteneriat cu Primăria Bistriţa şi Stil Events - debutează mâine în zona pietonală Liviu Rebreanu, promotorii propunând un altfel de eveniment expoziţional, un festival dedicat unuia din cele mai importante momente din viaţa fiecăruia: nunta.
Timp de patru zile, mirii, naşii, socrii şi nuntaşii bistriţeni sunt invitaţi să-şi aleagă rochia, costumul, buchetul, sala de bal şi organizatorul ideal. Şi asta pentru că au de unde.
Evenimentul reuneşte peste 25 de participanţi din România şi Ungaria, ale căror produse şi servicii se pliază pe cele două teme expoziţionale propuse de Camera de Comerţ şi Industrie Bistriţa-Năsăud, organizatorul manifestării.
Firme de profil vor expune “rochii de mireasă, costume de mire, pantofi, rochii pentru domnişoare de onoare, naşi, nuntaşi, coafură si make-up”, dar vor fi prezentate şi ingredientele unei “nunţi de vis”, de la locaţie, decoraţiuni festive, aranjamente florale, masa festivă, produse alimentare şi de cofetarie-patiserie, mijloace de transport specifice, programe artistice.
Organizatorul a pregătit evenimente surpriză pe parcursul celor patru zile de expoziţie-festival: demonstraţii de make-up şi coafură, dansul mirilor cu participarea Clubului Sportiv Floris, nunta tradiţionala realizată de Ansamblul Folcloric „Cununa de pe Someş”, recital de muzică live etc.
Pentru cei care sunt „în săptămâna oarbă” şi pentru cei care au primit deja invitaţiile la chef, nu rataţi BISTRIŢA MARIAGE FEST, miercuri - între orele 13,00-19,00, joi-sâmbătă - de la 10,00 -19,00, iar duminică în intervalul orar 10,00-17,00.

Comentarii

04/02/13 19:19
paul

in acest pe ce data e targul de nunti in bistrita?va multumesc

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5