Atenţie la valabilitatea certificatului de producător!

Direcţia de Administrare a Pieţelor municipiului Bistriţa atrage atenţia, tuturor producătorilor agricoli care îşi comercializează produsele în pieţele municipiului Bistriţa, asupra faptului că valabilitatea certificatelor de producător agricol eliberate pentru anul agricol 2013-2014 încetează la data de 30 iunie 2014.

,,Pentru anul agricol 2014 – 2015, certificatele de producător agricol se eliberează începând cu data de 1 iulie 2014. Producătorii agricoli sunt rugaţi să solicite primăriilor, din timp, eliberarea noilor certificate”, ne informează reprezentanţii administraţiei locale pe site-ul Primăriei Bistriţa.

Fără certificat de producător, un comerciant din pieţele agroalimentare nu poate vinde nimic. Certificatul de producător reprezintă actul doveditor al provenienţei produselor agroalimentare pe baza căruia acestea pot fi comercializate în pieţe, târguri, oboare sau în alte locuri stabilite de consiliile locale.

Direcţia de Administrare a Pieţelor municipiului Bistriţa precizează că vânzarea cerealelor, a păsărilor şi animalelor mici se desfăşoară numai în Piaţa Independenţei Nord.

,,Perioada de vară a mărit numărul producătorilor de legume şi fructe care aleg Piaţa Decebal pentru a-şi vinde produsele, iar decizia de a-i îndrepta spre Piaţa Independenţei Nord pe producătorii de cereale, păsări şi animale mici, a soluţionat problema aglomeraţiei şi a locurilor devenite insuficiente în cea mai mare piaţă a municipiului”, menţionează reprezentanţii administraţiei locale.

Foto: www.primariabistrita.ro

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5