Umpleţi-vă cămările, la Toamna Bistriţeană!

Pentru ultimul sfârşit de săptămână al lunii septembrie, mai exact în zilele de 29 şi 30 septembrie, Primăria municipiului Bistriţa pregăteşte o întâlnire cu tradiţie deja, o întâlnire a bistriţenilor cu producătorii agricoli şi meşterii populari.

,,Manifestarea – o sărbătoare a toamnei şi a recoltelor – se vrea a fi un bun prilej pentru ca bistriţenii să-şi poată umple cămările: având o suprafaţă de teren foarte generoasă, Complexul de Agrement Heidenfeld permite producătorilor şi comercianţilor să aducă la vânzare şi să expună cantităţi mari de produse, fapt ce ar trebui să determine preţuri acceptabile”, ne informează reprezentanţii administraţiei locale.

Până în acest moment, Primăria Bistriţa a invitat la această manifestare zeci de producători agricoli, comercianţi de trufe, meşteri populari, olari.

,,Totodată, Toamna Bistriţeană este şi un prilej pentru a petrece în mod plăcut câteva ore în aer liber: bistriţenii vor putea servi diverse preparate, în timp ce pe scenă se vor desfăşura programe artistice adecvate, pregătite de Centrul Cultural Municipal „George Coşbuc” Bistriţa. Transportul bistriţenilor pe ruta Bistriţa – Heidenfeld – retur va fi asigurat de mijloace de transport în comun ce vor forma o linie verde (gratuit)”, scrie primariabistrita.ro.

Producătorii şi comercianţii interesaţi mai pot depune solicitări pentru închiriere de spaţii în Complexul de Agrement Heidenfeld, la sediul Direcţiei de Administrare a Pieţelor situat pe strada Cuza Vodă, nr. 2 sau prin fax la numărul 0263-206.170.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5