Apa din bazinul mare de la Băile Figa, încălzită la peste 28 grade. Primarul Nicolae Moldovan: Vrem să răspundem tuturor cerințelor turistice!

Primarul oraşului Beclean, Nicolae Moldovan, anunţă că  a fost dată în funcţiune central termică ce va asigura încălzirea apei din bazinele de la Băile Figa. Potrivit acestuia, măsura vizezază creşterea atractivităţii staţiunii şi atunci când vremea nu este foarte prietenoasă.  

Vă anunț că am pus în funcțiune centrala termică care asigură încălzirea apei din bazinul mare de înot de la Băile Figa. Având în vedere temperaturile mai scăzute de afară, acest lucru este extrem de binevenit și apreciat de către toți turiștii, dar și de către beclenarii care vor să-și petreacă timpul liber în Stațiunea Balneară Băile Figa. Apa ce alimentează acum piscina are o temperatură de 35-40 grade Celsius, iar apa din piscină va fi menținută cu timpul la o temperatură constantă de 28-32 de grade Celsius”, transmite primarul Moldovan.

Edilul beclenar spune că administraţia locală continuă modernizarea Băilor Figa, astfel încât “să răspundă tuturor cerințelor turistice și să asigure atractivitatea zonei pe întregul an calendaristic, inclusiv atunci când vremea de afară nu este prea prietenoasă”. 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5