Anca Cârcu, sexy-politiciana bistriţeană, sub aripa lui Vadim Tudor: "Toată viaţa mi-am dorit să-l cunosc"

Sursa Cancan.ro

Politiciana care a intrat într-un conflict cu Gigi Becali nu se lasă şi plănuieşte să-l dea pe acesta în judecată.

"Domnul Becali m-a făcut centuristă, femeie de doi lei şi matroană de bordel, iar pentru asta îl chem în instanţă", a spus Anca.

Mai mult, invitată la Happy Hour, ea a avut şansa să-l întâlnească pe tribunul Vadim Tudor, lucru pe care şi l-a dorit foarte tare.

Întâlnirea dintre cei doi a decurs ca la carte, iar Vadim nu a lăsat-o să plece până nu i-a oferit o pungă de cadouri - parfum, bomboane, eşarfă, dar şi cărţile sale de poezii.

Omul politic are planuri mari pentru Anca şi crede că ea ar fi o "bună imagine pentru partid".

Anca are doar 10 clase, dar după cum a spus şi ea, la acea vârstă: "Am crezut în frumuseţe, bani şi relaţii şi nu m-au interesat studiile. Am revenit la şcoală cu mintea de acum".

Însă, după cum a spus şi Vadim, dacă stă lângă el nu are nevoie de carte, pentru că le ştie pe toate.

Cârcu este foarte entuziasmată de ideea unei cariere înfloritoare în politică şi a ţinut să precizeze: "Naţiune, nu am silicoane. Nu am ajuns niciodată sub bisturiu şi nici nu voi ajunge".

Oricum, Vadim i-a spus glumeţ că ea ar mai trebui să dea jos câteva kilograme, iar cea mai simplă cale să facă asta este să-şi "aputeze un picior".

Comentarii

15/02/13 22:32
dingo

cine mai e si umflata asta.vreo taranca venita la oras ca aia de la tara o tipato de acolo ca nu lucra si vrea parlament.iao domle pe grasa asta deaici si duo la vadim 3la suta ca si ala nare reting; pfuaaaaa!!! ce tate cat curu!!

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5