Vadim Tudor, reclamat la CNCD şi Parlamentul European de Anca Cârcu

sursa Libertatea.ro

Liderului PRM Corneliu Vadim Tudor, limbajul vulgar îi aduce numai necazuri, el alegându-se astăzi cu o reclamaţie la CNCD şi una la Parlamentul European. De asemenea, el urmează să fie dat în judecată pentru calomnie.

Astfel, după ce aseară a jignit-o în emisiunea ”Un show păcătos” de la Antena 1, pe subalterna sa Anca Cârcu, făcând-o c***ă şi prostituată, şi a înjurat-o de mamă, Vadim s-a ales astăzi cu mai multe reclamaţii făcute de către aceasta, atât în România cât şi la Bruxelles.
Sexy peremista îl acuză pe ”Tribun” de faptul că a folosit expresii triviale la adresa ei, a înjurat-o şi a minţit în legătură cu trecutul acesteia. Anca Cârcu le cere celor de la CNCD, aşa cum a făcut şi în cazul deputatului independent George Becali, să îl amendeze pe Vadim Tudor pentru insultele aduse, insulte care în opinia peremistei, îi afectează imaginea publică, întrucât Vadim a spus numai neadevăruri desprea ea.
”Nu credeam că Vadim este atât de josnic. Limbajul său este suburban, exact ca al unui mahalagiu. Mă acuză de prostituţie, de şantaj, de faptul că aş fi amanta unui om pe care nu l-am văzut în viaţa mea, domnul deputat Ghiţă. Am decis să pun capăt acestui scandal în care Vadim m-a târât, doar pentru a îşi mai face publicitate. Dar este una negativă, nedemnă de un tată de fete, de un om care reprezintă România în Parlamentul European. Sper că cei de la CNCD vor judeca corect plângerea mea şi îmi vor da câştig de cauză”, a spus, pentru Libertatea, Anca Cârcu.
Mai mult, aceasta îi va deschide un proces de calomnie lui Vadim Tudor şi îl va reclama şi la Parlamentul European, actualul loc de muncă al liderului PRM.

Vezi scandalul de aseara aici

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5