Anca Cârcu a susţinut Steaua! Face pace cu Becali?

Anca Cârcu a susţinut echipa Stelei în meciul cu cu Chelsea, motiv pentru care s-a dus într-un club din centrul capitalei, pentru a urmări meciul românilor împotriva englezilor. Ea a petrecut alături de cunoscutele dive ale emisiunilor tabloid Sânziana Buruiană, Lorette şi Andrea Tonciu.
Anca a povestit la CANCAN TV pe Acasă, că are planuri mari dacă vom fi victorioşi.
"Voi intra în vestiarul băieţilor de la Steaua şi mă voi lăsa în sânii goi, pictaţi în culorile Stelei", a mărturisit bistriţeanca.
Mai mult, Anca a povestit că ea are sânii asiguraţi la 1 milion de euro şi că se va ţine de cuvânt, evident, şi dacă are acordul băieţilor, dar şi pe cel a lui Gigi.
"Voi face asta lucru dacă domnul Gigi Becali îmi va da acordul său pentru acest gest, zic eu, frumos", a explicat politiciana.
Din păcate nu va mai face acest lucru scorul fiind zdrobitor pentru noi CHELSEA - STEAUA 3-1.
Fiind într-o perioadă în care a încearcat să se reculeagă pe Muntele Athos, deputatul independent George Becali nu a dat curs la începutul săptămânii convocării la Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării (CNCD), după ce a fost acuzat de peremista Anca Cârcu de comportament indecent la adresa sexului frumos.
În faţa inspectorilor CNCD nu s-a prezentat decât secretarul executiv al PRM Anca Cârcu, care le-a dus acestora un dosar foarte stufos cu toate declaraţiile făcute de patronul Stelei, Gigi Becali, la adresa femeilor.
“Mi s-a spus că în maximum zece zile vom primi decizia celor de la CNCD. Cei de la comisie au dat de înţeles că deputatul Becali va fi amendat, dar cred că va desconsidera sancţiunea. Faptul că nu a dat curs solicitării celor de la Consiliu ne arată că desconsideră şi orice instituţie a statului. Sper să fie sancţionat şi să nu mai recidiveze. Este ruşinos că un politician vorbeşte cu femeile mai rău decât cu orice infractor”, a spus peremista.
După meciul cu Steaua, întrebare este însă face Anca Cârcu pace cu Becali?

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5