Anamaria, singura elevă în practică la Jandarmeria Bistriţa: Visez încă de mică să devin jandarmeriță!

„Visez încă de mică să devin jandarmeriță”, spune Anamaria, singura fată din această serie de elevi care se află în practică la Inspectoratul de Jandarmi Județean Bistrița-Năsăud. Are 24 de ani și este căsătorită cu Viorel, în prezent elev și el la Școala de Subofițeri Jandarmi „Petru Rareș” Fălticeni. Au muncit amândoi în străinătate dar au vrut mai mult pentru ei și pentru tânăra lor familie. Ca urmare, au revenit în țară și au început să se pregătească pentru examen.
„Încă din primăvara anului 2019 am susținut amândoi examenul de admitere dar nu am fost admiși din prima încercare. Nu am renunțat la visul nostru și ne-am pregătit mai mult iar la examenul din octombrie 2019 doar soțul meu a fost declarat admis. Nici atunci nu am renunțat și m-am pregătit mult mai intens pentru proba fizică. A treia oară a fost cu noroc și am fost admisă. Cheia succesului este perseverența dar și susținerea tuturor celor dragi!” – mai spune Anamaria.
Chiar dacă acum nu le este ușor și sunt departe unul de celălalt, amândoi au depășit cu mult efort toate provocările și sunt pe drumul cel bun.
Noi le urăm mult succes tuturor!

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5