5 modele de genți recomandate pentru ținute casual și de ocazie

Gențile sunt accesoriile care completează cu succes orice ținută feminină. Fie că sunt de zi sau de ocazie, acestea nu sunt doar piese practice și funcționale, ci pot fi obiecte prețioase, extrem de chic. Dintre modelele în trend poți alege oricând variante de genți în funcție de preferințele tale și de  ocazia cu care le porți. 

Îți prezentăm mai jos cinci modele de genți potrivite pentru ținute de zi, dar și de ocazie, din care să-ți alegi varianta preferată.

  1. Genți de umăr, în stil casual

Gențile de umăr cu o formă structurată, bine definită, pot fi purtate cu succes în zilele obișnuite de la birou, fiind potrivite unui stil office de tip smart casual. Acestea sunt ușor de asortat și de integrat în outfituri cu fuste sau rochii, cât și în ținutele cu pantaloni și pantofi clasici. 

 

Gențile mari, de umăr, cu aspect bine structurat sau chiar loose, de tip bucket sau boho-chic, sunt în schimb mai potrivite pentru ținutele relaxate de zi.  Aceste modele cu formă și textură mai lejeră sunt potrivite pentru evenimente mai puțin formale, cum sunt ieșirile în aer liber sau întâlnirile cu prietenii. 

Comandă de pe CCC geanta de umăr potrivită pentru tine, deoarece vei putea alege din numeroase variante în culori și texturi potrivite pentru orice moment al zilei.

  1. Geantă de mână, pentru zi sau seară

O geantă cu mâner, dar care are și o curea lungă ce poate fi purtată pe umăr este un accesoriu practic care nu ar trebui să lipsească din garderoba ta.Gențile de mână de dimensiuni medii sau mici sunt potrivite atât pentru ținute de tip smart casual de zi, cât și pentru cele de ocazie. 

Aceste accesorii pot fi purtate cu rochii, fuste sau pantaloni și sunt extrem de elegante alături de o pereche de pantofi stiletto. 

Nu neglija, din această categorie, varianta unei genți de tip bucket bag. Aceasta are o formă bine definită, cureaua metalică este de lungime medie iar forma este ușor asimetrică, baza genții fiind mai mică decât partea superioară, de închidere. 

  1. Geanta tip servietă, tip business

O geantă business, de tip servietă este potrivită pentru femeile de afaceri de succes. Reprezintă nu doar un statement în sine prin prestanța pe care o dă ținutei purtătoarei, ci este și o piesă extrem de practică și funcțională. 

Forma și mărimea unei astfel de genți este perfectă atât pentru laptop, cât și pentru documente, agende sau alte obiecte specifice unei activități business. Poate fi purtată cu succes la birou sau la întâlnirile de afaceri din timpul zilei, fiind recomandată pentru astfel de situații. 

  1. Geanta clutch, pentru ocazii speciale

Dacă participi la evenimente și ocazii speciale, cum sunt aniversările, nunțile ori botezurile, cele mai potrivite sunt gențile de tip clutch sau plic. Modelele lor originale, nonconformiste îți vor completa cu succes ținuta de ocazie, cu condiția ca aplicațiile pe care le conține o astfel de piesă elaborată să nu fie în exces.

Dacă la evenimentele la care participi porți o rochie scurtă, midi sau lungă dintr-un material prețios, alege o geantă de tip box clutch, de formă dreptunghiulară și bine definită. 

Pentru rochiile cu diferite inserții sau modele mai elaborate, o geantă plic uni într-o nuanță similară cu cea a vestimentației este suficientă pentru a te pune în valoare cât mai bine.

  1. Geanta mini, tip statement

O geantă cu un design deosebit, de tip statement, este o piesă care va scoate din anonimat orice ținută. 

Poți purta un astfel de accesoriu și în timpul zilei în combinații vestimentare simple. Cea mai potrivită va fi însă la ocazii speciale, unde se va face remarcată datorită aspectului său unic. În acest caz poți miza pe articole vestimentare cât mai simple sau minimaliste care să fie puse în valoare de acest accesoriu deosebit. 

Suntem siguri că îți vei găsi inspirația în recomandările noastre de mai sus, pentru a ieși în evidență în orice moment al zilei cu o geantă originală!

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5