Cum scoți orice ținută din anonimat?

Atenția la detalii este cea care poate scoate orice ținută din anonimat, pentru că detaliile sunt cele care vor face întotdeauna diferența. În vestimentația unei femei, accessoriile sunt, de multe ori, sinonime cu detaliile care fac diferența, fiind și o caracteristică a bunului-gust. Pentru că știm cât de important este să faci alegerile potrivite când creezi un outfit cu totul și cu totul special, venim în ajutorul tău cu 3 recomandări de accesorii care îți vor evidenția stilul, dar mai ales felul de a fi.

Bijuteriile

Bijuteriile, accesorii care nu se vor demoda niciodată, simbol al rafinamentului feminin, reflectă personalitatea celei care le poartă. Dacă femeile discrete, timide vor alege să poarte bijuterii simple, minimaliste, de o delicatețe aparte, cele extrovertite, cu personalități puternice, vor opta pentru variante voluminoase, colorate, în ton cu felul lor de a fi. 

Îți recomandăm să alegi întotdeauna bijuteriile care, înainte de orice altceva, să fie în armonie cu personalitatea ta. De asemenea, este esențial să faci combinații cromatice potrivite și să accesorizezi ținuta cu bijuterii care să fie în concordanță cu tipul evenimentului la care participi. Cu alte cuvinte, criteriile de care trebuie să ții cont când vine vorba de alegerea unei bijuterii sunt: personalitatea ta, tipul ținutei și tipul evenimentului. Totodată, este indicat să ții cont și de numărul bijuteriilor pe care le porți simultan, număr care se află, și el, în strânsă legătură cu felul tău de a fi. Dacă stilul tău este minimalist, îți sugerăm să optezi pentru un număr mai mic de bijuterii: poți alege o brățară de aur alb, galben sau roz de 14K și un colier sau un inel fin. 

 

https://www.aursiargintaec.ro/produse/bratara-din-aur-de-14k-bijuterii-dama/32035/

Geanta

Alături de bijuterii, geanta este accesoriul care îți poate evidenția ținuta și, totodată, poate fi un indicator al bunului-gust, dacă este aleasă cu grijă. La fel ca în cazul anterior, este esențial să ții cont de felul tău de a fi, ținuta purtată și tipul evenimentului, pentru a te orienta la un model care să te pună într-o lumină pozitivă. De asemenea, și materialul reflectă calitatea unui astfel de accesoriu, de aceea îți recomandăm să optezi pentru piele, care are atât avantajul estetic, cât și avantajul rezistenței în timp. Atât forma, cât și mărimea unui astfel de accesoriu trebuie să fie în armonie cu forma corpului tău. Astfel, dacă ești mignonă, este indicat să alegi o geantă micuță, cel mult de mărime medie, de formă pătrată. În schimb, dacă ești înaltă, gențile de dimensiuni medii sau chiar mari, rotunde, sunt o alegere potrivită. 

În cazul în care nu ești adepta genților, te poți orienta la un rucsac, tot din piele, de bună calitate, care să îți completeze outfitul și să îți reflecte stilul. Avantajul principal al unui rucsac este faptul că e mai practic decât o geantă, de aceea este preferat de adeptele stilului casual. În schimb, eleganța unei genți este incomparabilă, de aceea este indicat să optezi pentru geantă când vine vorba de evenimentele importante.

Ochelarii de soare

Când vine vorba de alegerea unei perechi de ochelari de soare care să fie în armonie cu outfitul tău, trebuie să fii atentă, în primul rând, la forma feței. De pildă, dacă forma feței tale este ovală, ești o norocoasă, pentru că ți se vor potrivi toate modelele de ochelari. În schimb, dacă ai fața pătrată, este reccomandat să alegi doar ochelari rotunzi sau ovali.

De asemenea, pentru o apariție ceva mai îndrăzneață, îți sugerăm să creezi contraste fine, dar binevenite, între ochelarii de soare și restul outfitului. Dacă ești adepta minimalismului și a pieselor monocrome, poți opta pentru o pereche de ochelari oversized sau cu rame colorate, care te vor scoate din anonimat, printr-o apariție simplă, dar șic.

 
 

Ori de câte ori alegi accesorii care să îți completeze ținuta și să te scoată în evidență, amintește-ți că ele vor rămâne întotdeauna detaliile care fac diferența. Acordă atenție acestor detalii!

 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5