14-16 decembrie, la Bistriţa. Expoziţie zonală de păsări şi animale mici, cu aproape 300 de exemplare de top

Asociaţia Crescătorilor de Păsari şi Animale Mici de rasă Bistriţa-Năsăud organizează, în perioada  13-16 decembrie, cea de a şaptea ediţie a expoziţiei zonale, în sala de sport a Şcolii Gimnaziala Avram Iancu (nr.3). Programul de vizitare este în 14-15 decembrie, vineri si sâmbătă, între orele 9:00- 20:00, iar în 16 decembrie, între orele 8:00-- 16:00. La această expoziţie  vor fi expuse 143 exemplare găini rasă, 118 exemplare iepuri de rasă şi 28 exemplare porumbei. Duminică,  va avea loc târgul anual de animale şi păsări de rasă pură. Intrarea se poate face din str. 1 Decembrie sau str. Cerbului. Tariful de vizitare a expoziţiei este de  3 lei, iar copiii sub 10 ani vor avea intrarea gratuită, doar însoţiţi de persoane majore. Pentru grupuri organizate, preţul biletelor este redus cu 50%. Un catalog de  expoziţie costă 10 lei.

La această expoziţie vor expune crescători de top din judeţele Bistriţa-Năsăud, Cluj, Suceava, Mureş şi Bihor.

Este vorba despre Liviuţ  Ţîcşa, campion european la păsări din rasa Brahma varietate albastru, de la expoziţia europeană Herning-Danemarca 2018, precum şi campion naţional la păsări din rasa Brahma varietate albastru la expoziţia naţională a României 2017.

Horaţiu Botan este campion naţional la iepuri din rasa Marele Argintiu Deschis la expoziţia naţională a României 2017, cu rezultate deosebite la expoziţia europeană din acest an din Danemarca.

Sorin Oros-Mănarcă este campion naţional la iepuri din rasa Marele Argintiu Deschis la expoziţia naţională a României 2017, având cel mai bun rezultat dintre toţi crescătorii de iepuri români prezenţi la expoziţia europeană.

Adrian Rus este campion naţional la iepuri din rasa Californian la expoziţia naţională, cu rezultate deosebite în  Danemarca. Daniel Balaban este campion naţional la iepuri din rasa Neozeelandez şi Uriaş Gri la expoziţia naţională. Alexandru Stanciu este campion naţional la iepuri din rasa Eex pitic la expoziţia naţională din 2017.

Vor fi prezenţi şi alţi campioni naţionali la iepuri din ediţiile precedente, cum ar fi Tiberiu Liber şi Emil Zadic.

 

Dr. Sorin Oros-Manarcă, secretar A.C.P.A.M. Bistriţa-Năsăud

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5