În zi de sărbătoare a Sf. Trei Ierarhi. La mulți ani, col. (rtr) Vasile Marga, generalului de brigadă (rtr) Ioan Negrușa și generalului de brigadă (rtr) Grigore Pintea!

Pentru trei nume devenite renume, autori de fapte bune. Toți în perioada activă și-au servit neamul și țara sub drapel în misiuni, acțiuni și activități de mare risc. Sunt merituoși și prin faptul că în înfruntarea cu necunoscutul principala armă pe care au folosit-o a fost priceperea, iscusința, perseverența, curajul, dăruirea, tactul și înțelepciunea, conferite de experiență, de calitățile lor umane și profesionale dobândite eprin educație și pregătire.

A demonstraat cu prisosință acest lucru Colonelul (rtr) Vasile Marga, fost ofițer criminalist în cadrul Inspectoratului Județean Bistrița-Năsăud al Ministerului de Interne, care s-a remarcat de fiecare dată cu ocazia cercetărilor minuțioase efectuate la fața locului, prin folosirea unor mijloace, metode și procedee adecvate pentru descoperirea, fixarea, ridicarea, examinarea și interpretarea probelor  și operativitatea dovedită în efectuarea expertizelor și constatărilor tehnico-științifice în scopul prevenirii și descoperirii infracțiunilor, identificării făptuitorilor și administrării probelor necesare aflării adevărului.

De asemenea, foști săi colegi, Generalul de brigadă (rtr) Ioan Negrușa, (grad acordat prin Decretul Prezidențial nr. 990/29.11.2001 – n.n.) și Generalul de brigadă (rtr) Grigore Pintea, (grad acordat prin Decretul Prezidențial nr. 774/01.12.2014 - ) au avut un aport substanțial la palmaresul și performanțele profesionale ale activității unității și instituției din care au făcut parte, la întărirea ordinii, climatului de siguranță civică și stării de legalitate pe raza teritorială de competență și în afara acesteia. Dumnezeu să vă binecuvânteze cu sănătate, succes în toate, cu tihnă și împliniri, drept ce vi l-ați câștigat  pe deplin meritat!

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5