Viitorul Năsăud, locul 2 la Dorna Junior Football Festival. Robert Chifa, cel mai bun jucător al turneului la categoria 2007

Municipiul Vatra Dornei a găzduit cea de-a treia ediţie a turneului pentru copii Dorna Junior Football Festival. Competiţia organizată de Clubul Sportiv Municipal Dorna Vatra Dornei cu sprijinul primăriei locale a avut în program întreceri la cinci categorii de vârstă, 2005, 2007, 2008, 2010 şi 2011, turneul având la start 50 de formaţii.

„Dorna Junior Football Festival, o competiție pe care anul trecut reușeam să o câștigam la categoria de vârstă 2007 ne-a adus și anul acesta rezultate foarte bune cu un plus, grupa de 2008 care a reușit o performanță mult mai bună decât în anul precedent.  Așadar, la 2007 ne-am respectat blazonul,și am reușit sa ajungem în finală, o finală pe care din păcate am pierdut-o la loviturile de departajare (0-0 in timpul regulamentar) în dauna celor de la Juniorul Suceava, echipa pe care am învins-o în grupă cu scorul de 2-1.

Grupa 2008 a reușit un bine meritat loc 4, la această grupă de vârstă au participat 16 echipe. Din pacate și aici am pierdut finala mică după un gol marcat de gazdele de la Vatra Dornei cu 2 minute înainte de final. Felicităm toţi copilaşii pentru prestația pe durata celor 3 zile de competiție și suntem foarte mândri de jocul lor și de ambiţia de care au dat dovadă.

Felicitări Robert Chifa pentru titlul de cel mai bun jucător al turneului la categoria 2007”, transmite staff-ul clubului năsăudean, pe pagina de socializare.

Invitat special al Dorna Junior Football Festival a fost fostul mare internaţional Miodrag Belodedici, membru al Comisiei Tehnice din cadrul Federaţiei Române de Fotbal.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5