FC VIITORUL NĂSĂUD – GRUPA 2007, REZULTAT REMARCABIL LA CUPA DORNA JUNIOR !

După câteva turnee la care grupa de vârstă 2007 - FC VIITORUL NĂSĂUD a avut o evoluție bună obținând mai multe medalii și premii, iată că în perioada 30 iunie – 2 iulie 2017, aceștia au participat și au câștigat Cupa Dorna Football Festival, Ediția a II-a, turneu desfășurat la Vatra Dornei.
„După 3 victorii categorice în grupă, 5-1 împotriva celor de la Viitorul Bacău, 3-1 împotriva celor de la Dacia Chișinău și 5-1 împotriva celor de la VIVA Activ Buhuși, am jucat semifinala contra gazdelor de la Vatra Dornei, reușind să câștigăm cu scorul de 3-2, după loviturile de departajare.
În finală am întâlnit Juniorul Suceava și după un joc foarte bun al echipei noastre am câștigat clar cu 4-1.
Grupa de 2008 a clubului nostru, participantă de asemenea la Dorna Football Festival, a obținut un loc 7 după 3 victorii și 3 înfrângeri. Micuții noștri fotbaliști au primit diplomele și medaliile din partea fostului mare fotbalist, de două ori câștigător al Cupei Campionilor, MIODRAG BELODEDICI, de la care au primit felicitări, dar și sfaturi pentru viitor!
Felicitări organizatorilor pentru o foarte bună desfășurare a acestui turneu și mulțumim părinților pentru susținere!”. Acesta a fost anunțul, făcut de Clubul Sportiv FC Viitorul Năsăud, cu rezultatele obținute de micii fotbaliști.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5