3-5 august. Turneul de fotbal Dracula-Heniu Junior Cup are deja 13 formaţii înscrise

Bârgău Arena, stadionul pe care își dispută meciurile de acasă finalista Cupei României la fotbal feminin, ACS Heniu Prundu Bârgăului, este gazda primei ediții a turneului de fotbal Dracula-Heniu Junior Cup, care va avea loc în zilele de 3- 5 august 2018.

Pe gazonul de iarbă naturală vor juca juniorii născuți în anii 2007 și 2008, în vreme ce pe terenul sintetic din cadrul arenei își vor disputa meciurile juniorii născuți în 2010.

“Datorită faptului că Federația Română de Fotbal a acordat grupării ACS Heniu onoarea de a găzdui semifinalele Cupei României la fotbal feminin, cu prilejul marcării a 80 de ani de existență ai clubului, recent au avut loc lucrări de modernizare a bazei sportive, astfel încât sportivii care vin aici să aibă parte de confortul necesar desfășurării activității în condiții foarte bune. Turneul Dracula-Heniu Junior Cup este organizat cu sprijinul Primăriei Prundu Bârgăului. Vă așteptăm să participați la o competiție care se dorește a fi o sărbătoare a fotbalului juvenil și să descoperiți frumusețea Văii Bârgăului”, transmit organmizatorii.

Până în present, şi-au anunţat participarea nu mai puţin de 13 cluburi, din Iaşi, Bacău, Vatra Dornei, Bistriţa, Gherla, Ungheni.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5