Un nou bloc ANL se construieşte la Beclean

În primăvara acestui an au demarat lucrările de construcţie la un nou bloc ANL. Noul ansamblu de locuinţe pentru tineri va fi ridicat pe un teren situat apropierea Primăriei oraşului, suprafaţă care a fost pusă încă din vara anului trecut la dispoziţia Agenţiei Naţionale pentru Locuinţe prin decizia consilierilor locali, care au asigurat astfel suprafaţa necesară acestei noi investiţii din Beclean.

Pe cei 1825 metri pătraţi din vecinătatea sediului administraţiei locale se va construi un bloc pentru tineri, care va îmbogăţi zestrea locativă a oraşului cu alte 64 de noi apartamente,destinate tinerilor cu vârsta sub 35 de ani. Administraţia publică locală consideră că e importantă construirea fără pauză a blocurilor ANL, astfel încât cei care nu se încadrează la o anumită distribuire a apartamentelor terminate să aibă şanse şi speranţe în continuare la o locuinţă confortabilă.

Noul bloc A.N.L. va fi cel de-al şaptelea bloc de locuinţe care va fi construit la Beclean,ceea ce va face ca numarul de apartamente construite în ultimii nouă ani la Beclean pentru tineri sa se apropie de 300.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5