Un bărbat de 74 ani, din Sângeorz-Băi, implicat într-un accident rutier, cercetat! Ar fi prezentat un permis fals de conducere!

La data de 3 ianuarie a.c., polițiștii din Sângeorz-Băi au intervenit la un accident rutier produs pe Drumul Național 17D, între localitățile Sângeorz-Băi și Ilva Mică. Din primele date, un bărbat de 74 de ani, din Sângeorz-Băi, în timp ce conducea un autoturism care tracta un atelaj, a fost acroșat de o autoutilitară care era condusă de un bărbat, de 55 de ani, din Ilva Mică. Accidentul nu s-a soldat cu rănirea unor persoane.
"La fața locului, bărbatul de 74 de ani a prezentat polițiștilor un permis emis de autoritățile din Irlanda cu privire la care există suspiciunea rezonabilă că este fals. Totodată, în urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că acesta nu deține permis de conducere corespunzător categoriei de autovehicule din care face parte autovehiculul condus. Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative în ambele cazuri", se arată în comunicatul IPJ BN.
În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările sunt continuate de către polițiștii din Sângeorz-Băi, Compartimentul Rutier, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, fals material în înscrisuri oficiale și uz de fals.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5