Turneu de colinde creştine în Regiunea de Nord-Vest

         Prima asociaţie din judeţ, Asociaţia Tinerilor Liberi (ATL) Bistriţa-Năsăud, condusă cu mult profesionalism şi multă dăruire pentru persoanele cu nevoi  speciale din centrele de plasament, de către Ovidiu Nicolae Roşca, un om cu o mare dăruire de sine pentru cei necăjiţi, a efectuat un frumos, captivant, instructiv şi relaxant „Turneu de colinde în Regiunea Nord-Vest”.

         Au participat 10 copii din două centre de plasament din localităţile Sărmaş, jud. Mureş şi Borleşti, jud. Satu Mare, care i-au colindat pe oamenii de bine din Bistriţa şi judeţ.

         Pentru deosebitele şi sensibilele colinde româneşti tradiţionale, micuţii îngeraşi colindători au fost apreciaţi şi răsplătiţi de oameni de afaceri din Bistriţa şi din judeţ, colindele încălzindu-le inimile şi sufletul copilaşilor, pedagogilor şi celor colindaţi, copiii primind dulciuri, sucuri etc.

         Un moment emoţionant a fost colindul la cunoscutul Hotel Diana din Bistriţa, unde managerul Ionel Rus, un om care ştie ce înseamnă persoanele cu dizabilităţi, le-a oferit o masă caldă, binevenită, mulţumind colindătorilor.

         La rândul lui, Ovidiu Roşca, conducătorul acţiunii, a mulţumit pentru ospitalitate şi generozitate managerului Hotel-restaurant Diana din Bistriţa.

         O acţiune de mare impact psihologic asupra copiilor, o înălţătoare şi frumoasă activitate creştin ortodoxă pentru Marele Praznic – Naşterea Domnului Iisus Hristos – Sfântul Crăciun.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5