O utilă şi necesară tabără de pictură organizată de A.T.L. B-N

Asociaţia Tinerilor Liberi (ATL) Bistriţa-Năsăud a organizat, de curând, la Zalău, la Pensiunea „La grădină”, o utilă, necesară, instructivă, benefică şi relaxantă Tabără de pictură, pentru o categorie specială de copii, care necesită multă atenţie şi grijă în formarea personalităţii lor.
Cel care s-a implicat, cu inima şi sufletul, în organizarea acestui deosebit eveniment, omul cu sensibilitate la asemenea categorii de copii, este Ovidiu Roşca – preşedintele Asociaţiei Tinerilor Liberi B-N, care s-a străduit să le ofere cele mai bune condiţii de cazare, masă şi realizarea scopului urmărit de educare a frumosului şi utilului.
De precizat că 10 copii din trei judeţe – Bistriţa-Năsăud, Mureş şi Sălaj, proveniţi din Centrele de Plasament şi orfani, cu vârste cuprinse între 7-12 ani, au beneficiat de această superbă tabără, unde şi-au demonstrat talentul, aptitudinile, s-au relaxat şi socializat într-un mod benefic.
În activităţile desfăşurate, de pictură, copiii s-au evidenţiat prin voinţa şi tenacitatea de a demonstra că au talent în arta picturii.
Preşedintele ATL B-N, Ovidiu Roşca şi prof. şi artist plastic profesionist Alexandru Ciceu, din Baia Mare, absolvent al Institutului de Arte Plastice şi un bun psihopedagog, cel care a îndrumat şi coordonat lucrările de pictură ale copiilor, s-au implicat cu toată fiinţa în a oferi clipe de fericire, bucurie şi mulţumire tuturor copiilor, care au rămas cu profunde amintiri plăcute despre tabără.
Este de apreciat şi participarea copiilor de la Centrul pentru Protecţia Copilului din Beclean, din judeţul nostru care, împreună cu însoţitoarea, au dat dovadă de un comportament şi implicare ireproşabile.
Ovidiu Roşca, preşedintele ATL, aduce deosebite mulţumiri, prin intermediul ziarului „Răsunetul” sponsorilor, care au fost în număr mic, dar cu suflet mare şi au contribuit la realizarea taberei, cu sume în limita posibilităţilor, spre a le oferi clipe de fericire acestor copii, cât şi mulţumiri ziarului pentru mediatizarea evenimentului.
Felicitări pentru clipele frumoase oferite acestor deosebiţi copii.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5