Tineri reţinuţi, după un scandal cu năbădăi la Josenii Bârgăului

Luni pe la orele amiezii, Secţia 2 Poliţie Rurală Prundu Bârgăului a fost sesizată prin apelul de urgenţă la 112, despre faptul că, în curtea unui magazin mixt din Josenii Bârgăului, M. V. de 22 ani şi I. I. de 20 ani, care se aflau sub influența băâturilor alcoolice, au provocat un scandal.

“Aceştia l-au lovit peste faţă pe M.D. de 33 ani, care se afla pe terasa magazinului, provocându-i leziuni corporale care au necesitat transportarea la spital. Câţiva cetăţeni prezenţi au intervenit în vederea aplanării conflictului, cei doi adresându-le însă cuvinte jignitoare şi ameninţări. În timpul conflictului, suspecţii au distrus uşa de acces în magazin, cauzând un prejudiciu în valoare de 1.200 lei”, precizează inspectorul Antonela Pop, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Bistriţa-Năsăud.

Suspecţii au fost reţinuţi pentru 24 ore urmând a fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistrița cu propunere de arestare preventivă. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunilor de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea liniştii publice, ameninţare şi distrugere.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5