Târg de manuale şi auxiliare şcolare la CN “Andrei Mureşanu”

prof. Aurelia Hîruţa

Centrul de Documentare şi Informare al Colegiului Naţional “Andrei Mureşanu” organizează marţi, 22 septembrie, în sala mare de sport a liceului un târg special de manuale şi auxiliare şcolare.
Absolvenții de liceu din Bistrița care doresc să-și comercializeze manualele din anii de studiu terminali ai liceului pot să o facă într-un cadru organizat, astăzi la CNAM.

Inițiativa aparține bibliotecarei Nicoleta Butuza care dorește astfel să le ofere elevilor din învăţământul secundar superior: ciclul superior al liceului, clasele XI – XII/XIII, posibilitatea de a-și procura manuale la sume modice, dar și de a pentru a veni în sprijinul absolvenţilor de liceu care au rămas cu manualele din clasele a XI-a și a XII-a şi care nu mai au ce face cu ele.

Târgul va funcționa în intervalul orar 10.00 -15.00. Acțiunea își găsește rațiunea în condițiile în care elevii din ciclul superior al liceului nu beneficiază de gratuitate la manuale, iar suma de 55 de lei, care le este alocată începând de anul acesta, este insuficientă achiziționării de manuale la toate disciplinele de studiu dintr-un an școlar.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5