Tânăr din Tiha Bârgăului, cu permisul suspendat, prins la volanul unei autoutilitare ce transporta cherestea fără acte de proveniență

Astăzi, pe Drumul Național 17, între localitățile Șieu Măgheruș - Podirei, polițiștii Secţiei 4 Poliţie Rurală Beclean, Postul de Poliție Șieu Măgheruș au oprit pentru control o autoutilitară condusă de un tânăr, de 24 de ani, din Tiha Bârgăului.
"În urma verificărilor efectuate, s-a constatat faptul că autoutilitara nu avea asigurarea obligatorie, iar conducătorul auto avea dreptul de conducere suspendat. Tânărul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Totodată, în urma controlului efectuat cu privire la vehicul, polițiștii au constatat că autoutilitara transporta aproape 6 metri cubi de cherestea, în valoare de 6.380 de lei, fără documente legale de provenienţă. În urma neregulilor de natură silvică constatate, tânărul a fost sancționat contravențional conform Legii 171/2010, cu amendă în cuantum de 4000 de lei, iar materialul lemnos a fost ridicat în vederea confiscării", a precizat Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.
De asemenea, în cauză a fost întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunii de conducere fără permis, iar polițiștii Postului de Poliție Șieu-Măgheruș continuă cercetările în acest caz.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5