Tânăr cu o plagă prin împușcare, posibil de la o vânătoare, transportat la spital

Astăzi, 8 decembrie, polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Năsăud au fost sesizați, prin 112, cu privire la faptul că în localitatea Telcișor un bărbat are nevoie de îngrijiri medicalile, fiind accidentat cu o armă de vânătoare.

Bărbatul în cauză a fost identificat de polițiști ca fiind în vârstă de 29 de ani, din Telciu, acesta fiind transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Cazul a fost preluat de polițiștii Biroului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, iar, din primele verificări efectuate la fața locului, a reieșit faptul că bărbatul ar fi fost accidentat în timp ce se afla în localitatea Telcișor, la o partidă de vânătoare autorizată.

Cercetările în acest caz sunt continuate de polițiștii Biroului Arme, Explozivizi și Substanțe Periculoase, urmând a fi stabilite împrejurările exacte în care a avut loc evenimentul, a transmis Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.
***
Echipajul de prim ajutor SMURD de la Sectia de Pompieri Nasaud a preluat de pe raza localității Telcișor un bărbat in vârstă de aproximativ 29 ani, cu o plagă prin împușcare la nivelul antebrațului. (Posibil partida de vânătoare). Victima a fost stabilizată și predată (conștientă și cooperantă) echipajului de terapie intensivă mobilă pentru a fi transportată la UPU SMURD Bistrița, anunțat ISU BN.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5