Start lucrărilor la blocul ANL din Năsăud!

La Năsăud, au început lucrările la un nou obiectiv de investiţii, blocul ANL de pe str. Bistriţei. "Iată că un important proiect pentru tinerii din oraș și pentru profesioniștii din sănătate începe să prindă contur și fizic, după rezolvarea tuturor aspectelor legate de documentație și finanțare. După ce săptămâna trecută a fost predat constructorului amplasamentul pentru proiectul "Construire locuințe pentru tineri destinate închirierii, regim de înălțime P+3E, 16 apartamente, Orașul Năsăud, str. Bistriței, nr. 36", astăzi s-a dat startul construcției acestui obiectiv deosebit de important pentru oraș.
Doar împreună și cu răbdare vom reuși să transformăm Năsăudul într-un oraș modern și de perspectivă și pentru tineri! ", a transmis primarul Dorin Vlaşin.

Valoarea totală a investiției se va ridica la aproximativ 5,5 milioane de lei. Zece locuinţe vor fi destinate tinerilor din oraşul Năsăud, iar şase vor fi alocate pentru Spitalul Orăşenesc „George Trifon”, mai exact pentru medici specialişti.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5