Simulare la BAC BN: Rata de promovare este de 30,9%. Nu sunt medii de 10

Rata de promovare la nivel judeţean la simularea examenului de bacalaureat este de 30,9%, anunţă Inspectoratul Şcolar Judeţean Bistriţa-Năsăud, prin intermediul unui comunicat de presă. Prezenţa la simulare a fost de 87%, nu mai puţin de 8 elevi fiind eliminați pentru tentativă de fraudă.

«Nu au fost înregistrate medii de 10, dar 25 de elevi au obținut nota 10. Liceele de proveniență ale acestor elevi sunt Colegiul Național « Liviu Rebreanu » Bistrița, Colegiul Național « Andrei Mureșanu » Bistrița, Liceul « Radu Petrescu » Prundu Bârgăului, Colegiul Național « George Coșbuc ». Cea mai mare pondere o reprezintă mediile între 6-6,99 », menţionează purtătorul de cuvânt al ISJ BN, inspectorul Monica Buboly.

Potrivit sursei citate, la clasa a XII-a, cel mai mare procent de note peste 5 s-a înregistrat la proba Ea) limba şi literatura română (65,08%), iar cel mai mic la proba Ec) proba obligatorie a profilului (53,36%). La clasa a XI-a, cel mai mare procent de note peste 5 s-a înregistrat la proba Eb)-limba şi literatura maternă (73,08%), iar cel mai mic la proba Ec)- proba obligatorie a profilului (36,44%).

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5