O slujbă înălţătoare, binefăcătoare şi vindecătoare

„Sfântul Maslu” la Biserica cu hramul „Sfântul Nicolae” din Bistriţa

Într-o „bijuterie ortodoxă”, cochetă, primitoare, recent construită, într-un timp record de preotul Sabău Tiberius, în mai puţin de cinci luni, s-a desfăşurat o înălţătoare şi binefăcătoare slujbă a „Sfântului Maslu” la care au participat vrednicii preoţi – P.C. preot paroh Iov Istrate din Cheţiu şi P.C. preot paroh Tiberius Sabău, alături de numeroşi credincioşi şi credincioase.

În timpul vindecătoarei slujbe s-a simţit de către cei prezenţi puterea şi suflul înălţător al Duhului Sfânt prin rugăciunile „fierbinţi” ale celor doi preoţi, la care s-au adăugat şi rugăciunile participanţilor.

Răspunsurile la rugăciune au fost date de către cunoscutul cântăreţ bisericesc – Valer Stupinean, slujba încheindu-se cu pricesne de o sensibilitate aparte, interpretate de cântăreţ.

De menţionat faptul că atmosfera duhovnicească a fost întregită prin specificul rugăciunilor de dezlegări, rostite de cei doi P.C. preoţi, iar prin cuvintele de învăţătură rostite au subliniat rolul şi rostul bisericii, creştinii ortodocşi s-au simţit cu adevărat în Casa Tatălui Ceresc.

Miruirea tuturor mirenilor a încheiat înălţătoarea slujbă de „Sfântul Maslu”, în ziua de duminică, începând cu ora 18.00.

Comentarii

05/07/11 19:36
Vizitator

bunul D-zeu sa va binecuvinteze, sa va dea sanatate pentru tot binele care il faceti.felicitari !!!!!

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5