Secretul unei locuinţe eficiente din punct de vedere energetic

Probabil te regăsești printre oamenii ce se lovesc de problema fluctuațiilor de temperatură din locuință, ceea ce nu este un lucru tocmai plăcut. Nimeni nu își dorește să aibă o temperatură rece în casă pe timpul iernii și să fie necesară funcționarea permanentă a centralei, ceea ce implică facturi imense la gaze, dar nici cealaltă variantă nu este tocmai plăcută, căldura din casă de pe timpul verii. Și în acest caz aerul condiționat este cel care trebuie să funcționeze și în acest mod reușești să faci rost de o factură destul de mare pentru energia electrică consumată.

Prin utilizarea vechilor ferestre mare parte din căldură este pierdută în exterior în timpul iernii, așadar tâmplăria este foarte importantă pentru a păstra temperatura constantă în interiorul casei tale. Și poate îți place foarte mult designul casei tale cu ferestre și uși din lemn însă trebuie să știi că acestea nu vor putea niciodată să facă față acestor aspecte precum termopanele.

Este posibil să ți se pară mai scumpe, dar se merită să investești pentru a economisi mai târziu. Vei ajunge chiar să faci economie, facturile vor fi mai mici datorită ermetizării puternice ce permite păstrarea temperaturii constante în casa ta.

Înlocuiește-ți vechile ferestre cu termopane!

Dacă ești în punctul în care îți dorești să renovezi, să nu uiți că trebuie să îți schimbi și ferestrele și ușile.

Optează pentru termopane deoarece sistemul acestora oferă ermetizare pe parcursul întregului an și implicit te vor ajută la crearea condițiilor favorabile pentru a ventila camera. Vei fi plăcut impresionat de faptul că nu vei mai fi deranjat de zgomotul de la vecini sau de alte zgomote din exterior. Dar cel mai mult te vor impresiona facturile tale întrucât vei observa micșorarea costurilor în privința încălzirii iarna, dar și a răcirii pe timpul verii.

Detaliile care fac diferența dintre termopane și restul tipurilor de geamuri sunt chiar importante și te ajută să îți păstrezi casa ferită de pericole. Acestea sunt rezistente la foc, dar și la diversele substanțe chimice. Și pentru că sunt atât de rezistente nu trebuie să le vopsești, acestea nu necesită astfel de intervenții întrucât nu au probleme precum decolorarea nuantei sau cojitul. Și vei fi fericit să afli că te vor scăpa și de apariția condensului.

Cele mai eficiente termopane care întrunesc toate aceste avantaje sunt categoria de termopane salamander Bucuresti. Acestea îți garantează o casă răcoroasă pe timpul verii și una din care nu vei dori să mai ieși datorită căldurii, în perioada iernii.

Modificările se pot face exact cum îți dorești tu, în funcție de proiectul pe care îl ai, cei de la Salamander te pot ajuta cu diverse dimensiuni, forme și culori. Iar dacă zona în care îți construiești locuința sau în care o ai deja necesită un geam cu o eficiență foarte mare în privința păstrării temperaturii, alege salamander greenEvolution 76.  Acesta face parte din categoria de ferestre cu 6 camere și o adâncime de 76 mm. Acest tip de geam îți asigură calitate și funcționalitate la standarde foarte înalte.

 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5