Sărbătoarea toamnei, la CSEI NR.1 Bistrița

Prof. Nicoleta Pasztor

50 de elevii din cadrul Centrul Școlar de Educație Incluzivă Nr. 1 Bistrița au participat la activitatea extracuriculară „Bogățiile toamnei”, aflată deja la ediția a IV-a. În cadrul activității s-a urmărit îmbunătățirea abilităților de colaborare dintre cadrele didactice implicate, precum și a abilităților sociale ale elevilor, aceștia fiind puși în situația de a coopera pentru realizarea de sarcini.
În grupe eterogene, elevii au realizat câte un poster - „tablou de toamnă”, cu materiale colectate din natură. Fiecare și-a adus contribuția în cadrul grupului pe măsura posibilităților, cei mici fiind sprijiniți permanent de ceilalți membrii ai grupului - rolul acestora fiind și de a-i sensibiliza pe elevii de gimnaziu de a avea grijă de elevii claselor mici. De asemenea, cadrele didactice și elevii au adus produse culinare specifice anotimpului toamna (zacuscă, dulceață, compoturi), fructe, cu care au realizat o minunată expoziție.
În final, a sosit momentul mult așteptat în care participanții au savurat produsele aduse, lăudând priceperea mămicilor gospodine. Într-o atmosferă destinsă, relaxantă, elevi și profesori au trăit satisfacția unei activități reușite, în care fiecare s-a simțit valorizat.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5