REVELION ÎN SIGURANȚĂ! 350 de poliţişti bistriţeni vor fi în stradă. În caz de nevoie nu ezitați să apelaţi 112

Aproape 350 de poliţişti bistriţeni vor fi în stradă și vor acționa pentru prevenirea evenimentelor neplăcute, protejarea drepturilor și libertăților cetățenilor, precum și salvarea de vieți.

În minivacanța de Revelion, zilnic, aproape 120 de polițiștii din cadrul structurilor de ordine publică, rutieră, investigații criminale, acțiuni speciale, precum și alte structuri vor acționa pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică și creșterea gradului de siguranță rutieră.

Totodată, în perioada 31 decembrie - 2 ianuarie, la nivelul județului Bistrița-Năsăud vor fi constituite 172 de patrule pedestre și auto ce vor acționa pentru prevenirea şi combaterea oricăror evenimente care ar putea afecta liniştea cetăţenilor şi pentru a interveni atunci când sunt sesizaţi cu privire la comiterea unor fapte antisociale.

 Noi suntem la datorie în această periodă! În caz de nevoie, nu ezitați să ne cereți ajutorul sau să apelaţi 112 - Apelul Unic de Urgenţă!

De asemenea, polițiștii Biroului Arme Explozivi și Substanțe Periculoase împreună cu polițiștii de la Acțiuni Speciale efectuează controale și verificări cu privire la legalitatea achiziţionării, deţinerii, comercializării și folosirii de obiecte artizanale şi de amuzament pe bază de amestecuri pirotehnice.
 Reamintim faptul că, din motive de ordine și siguranţă publică, securitate şi pentru protecţia mediului, este interzisă deţinerea, utilizarea şi vânzarea către publicul larg a articolelor pirotehnice de divertisment din categoriile F2, F3 şi F4, a articolelor pirotehnice de scenă (T1 şi T2) şi a altor articole pirotehnice din categoria P2 (care sunt destinate manipulării ori utilizării exclusiv de către pirotehnicieni).
În cele trei zile, peste 60 de polițiști de la rutieră vor monitoriza traficul rutier, pe toate drumurile naționale și județene pentru fluidizarea circulaţiei şi prevenirea evenimentelor rutiere. De asemenea, aceștia vor acționa, zilnic, cu autospecialele dotate cu aparate radar pentru combaterea excesului de viteză pe drumurile publice, una dintre principalele cauze generatoare de accidente rutiere.
 Nu vă urcaţi la volan, dacă aţi consumat băuturi alcoolice!
 Adaptați permanent viteza la condiţiile meteo, de drum sau trafic!
 Respectați regulile de circulație!

Polițiștii bistrițeni vă doresc un
An Nou fericit, în siguranță, alături de cei dragi!

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5