Atenţie! 120 de polițiști de la Rutieră vor monitoriza traficul rutier în acest sfârşit de săptămână

           Poliția bistrițeană va fi la datorie pentru o minivacanța de 1 iunie în siguranță.  Au fost suplimentate efectivele care vor acționa pentru prevenirea evenimentelor neplăcute, protejarea drepturilor și libertăților cetățenilor, precum și salvarea de vieți. 
 
În contextul minivacanței prilejuite de sărbătorirea Zilei de 1 Iunie, la nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud au fost luate măsuri suplimentare pentru prevenirea faptelor ilegale, prin asigurarea unei prezențe suplimentare a efectivelor de ordine publică, precum și pentru asigurarea intervenției imediate în cazul unor evenimente. Astfel, 180 de polițiști din cadrul structurilor de ordine publică, rutieră, investigații criminale, acțiuni speciale, precum și alte structuri vor acționa, zilnic, pentru siguranța cetățenilor.
 
În perioada 29 mai -1 iunie a.c., un total de 475 de poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud, împreună cu 130 de polițiști locali acționează pentru asigurarea unui climat de ordine şi siguranţă publică. De asemenea, în fiecare zi, 60 de patrule de siguranţă publică vor acţiona pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale și vor fi pregătiți să intervină la evenimentele sesizate prin 112, pe raza județului.
 
În perioada menționată, aproape 120 de polițiști de la Rutieră vor monitoriza traficul rutier, iar pe drumurile naționale și pe arterele intens circulate vor fi prezenți cu radarele din dotare pentru impunerea respectării vitezei legale de către participanții la trafic. Totodată, pe traseele de acces către zonele turistice polițiștii rutieri acționează pentru fluidizarea traficului rutier şi prevenirea producerii unor evenimente rutiere.
 
De asemenea, poliţiştii rutieri atrag atenţia asupra necesităţii respectării regulilor de circulație, precum și a faptului că, până pe data de 31 mai, inclusiv, este obligatorie justificarea deplasării persoanelor în afara localităților.    
 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5