Exclusivitate

Radu Neamţ, fiul fostului primar din Livezile, câştigătorul „lozului” cel mare: via Campionatul Mondial de Fotbal

Câţi dintre noi nu şi-ar fi dorit să participe măcar o dată-n viaţă la un asemenea eveniment? Câţi dintre noi nu şi-ar fi dorit să fie alături de marele personalităţi ale fotbalului şi conducerii mondiale? Se pare că şansa a fost, de data aceasta, de partea tânărului fotbalist de la Gloria Bistriţa, Radu Olimpiu Neamţ, de 14 ani, din Livezile, fiul fostului primar, bulgărele de aur al familiei.
În urma unui concurs organizat, pe Faceboock, de Coca Cola şi Digi Sport, Răducu a fost singurul câştigător din ţară, fiind alături de alţi 24 de câştigători din lume. Alături de Răducu a mai plecat şi reporterul Digi Sport – Radu Naum şi un reprezentant al firmei Coca Cola. Ei au plecat în data de 9 iunie, ora 16.00, în Brazilia, timp de cinci zile, unde vor asista la deschiderea oficială a Campionatului Mondial în oraşul cu 20 milioane locuitor – Sao Paulo. Toţi câştigătorii vor fi invitaţi la masa restaurantului stadionului din Sao Paulo, după care vor participa la toate activităţile sportive care vor avea loc. Bineînţeles nu vor lipsi întâlnirile cu personalităţi celebre din lumea fotbalului, cum sunt Pele, Bebeto, Platini, Seth Blater - preşedinte al Federaţiei Internaţionale etc..
Aşadar, timp de cinci zile, un român din Livezile ne va reprezenta cu cinste, măcar cu prezenţa, dacă echipa noastră reprezentativă nu s-a calificat la Mondiale. Felicitări, Răducule!

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5