Răducu Olimpiu Neamţ s-a întors de la Mondialul din Brazilia

Tânărul fotbalist al Gloriei Bistriţa, Răducu Olimpiu Neamţ (14 ani), elev al antrenorilor Constantin Sava şi Dinu Vlad, unicul câştigător din România al concursului de pe Faceboock - Copa Coca-Cola Brazilia 2014, a fost prezent pentru câteva zile la Campionatul Mondial de Fotbal.
Fiul fostului primar al comunei Livezile a asistat şi la meciul de deschidere, dintre Brazilia şi Croaţia. Răducu s-a aflat în tribună, în primul rând, cu tricolorul în mână. Lui i s-au alăturat alţi 124 de fericiţi câştigători din întreaga lume. A avut ocazia să-i cunoască pe marele fotbalist Bebeto şi celebra fotbalistă Martha, dublă deţinătoare a Balonului de aur.
A primit două medalii din partea firmei Coca-Cola şi a organizatorilor, fiind cel mai folosit jucător la acest turneu, primind foarte multe suveniruri cu care se va mândri de-a lungul anilor, printre care un telefon personalizat.
Un cadou drag lui a fost şi o minge de fotbal cu autograful lui Bebeto, cel care l-a întrebat de unde vine. Răducu a spus că din România, iar celebrul fotbalist şi-a amintit cu drag de Hagi şi Popescu.
Pe lângă faptul că Răducu este un bun fotbalist, cu calităţi deosebite, este şi un exemplu al Şcolii Generale din Livezile, cunoscut de către diriginta clasei a VIII-a A, Vladimira Bândilă, şi directoarea şcolii, Ana Capotă. Este un copil cum mulţi părinţi şi-ar dori, dovadă fiind premiul I obţinut pentru rezultatele şcolare. Nu a putut să-şi ridice premiul pentru că era în Brazilia, reprezentând cu cinste România şi, de ce nu, satul în care a văzut lumina zilei, Livezile.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5