Radu Moldovan: Ce se întâmplă la Bistriţa-Năsăud acum trebuia să se întâmple de mult

Preşedintele PSD Bistraţa-Năsăud, deputatul Radu Moldovan, afirmă faptul că evenimentele în urma cărora preşedintele şi vicepreşedintele CJ au fost reţinuţi de DNA, alături de fostul secretar de stat Ion Andreică, nu reprezintă o surpriză.
„De ani de zile vorbesc şi eu şi colegii mei despre ce se întâmplă în acest judeţ stăpânit de Ioan Oltean şi acoliţii săi. Se pare că, în cele din urmă, au descoperit şi instituţiile statului acest imperiu construit pe corupţie. Sper să nu fie doar un foc de paie, iar ancheta să meargă până la capăt, pentru a scoate acest judeţ de sub patronajul mafiei portocalii.
La noi în judeţ domnului Liviu Rusu i se spune Mister Ten Procent, pentru că nimic nu se face la nivelul Consiliul Judeţean fără a fi comisionat totul. Eu am făcut repetate plângeri penale către instituţiile statului, dar până acum aceste acţiuni nu au fost urmate de o abordare conformă a instituţiilor statului. Cred însă că sunt destui oameni de calitate în aceste instituţii, care au ajuns la capătul răbdării din cauza corupţiei actualei puteri şi care vor acţiona, aşa cum le cere legea, pentru a stopa acest adevărat flagel care a devenit PDL pentru România.
Sunt sigur că alegerile din iunie vor însemna şi sfârşitul politic al acestei grupări portocalii care a pus mâna pe întreg judeţul, aşa cum au făcut de altfel cei din PDL în atâtea locuri din ţară. Candidatura la CJ va fi ultimul lucru pe care îl va mai realiza Ioan Oltean ca politician la vârf. Dacă nu va candida, de frică, nu va reuşi decât să amâne pentru toamnă un final inevitabil”, a încheiat Radu Moldovan.

Biroul de Presă al PSD

Comentarii

27/03/12 10:38
chelner

Raducule, lasa-te de politica fiindca nu-i de tine si intoarce-te la meseria ta de chelner. Nu fi invidios pe cei care care au luat comisioane grase ca uite ce poti pati. Multumeste-te cu bacsisul pe care il poti avea dobandi in calitate de chelner, mai ales daca servesti bine si prompt. Daca te incapatinezi si nu renunti la politica s-ar putea sa ajungi ca ei. Nu inseamna ca daca tu ai fost chelner asta te ajuta si in politica sa servesti mai bine pe alegatori. Pentru ca sunt multi.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5