Primeşte ...ceea ce dăruieşte !

După o minivacanță petrecută într-o locație exotică, Nicu Liuță, fost o vreme bistrițean, la reîntoarcere, spre bucuria sa și a noastră, s-a ales și cu o scrisoare de recunoștință, apreciere și felicitare din partea instituției prestigioase de ocrotirea sănătății de pe malul Pacificului la care e angajat și în care sănătatea trupului și cea a sufletului e privită,abordată și tratată într-o relație univocă.

A avut și surpriza să constate că până și natura îl întâmpină cu magnoliile în floare. Eram tentat să zic, fără o notă de invidie sau egoism, că unii sunt răsfățați de soartă, fiindu-mi cunoscut faptul că în acest timp,alții erau nevoiți să lupte din răsputeri pentru a ieși biruitori din disputa cu temperaturi de minus 35 grade Celsius,ori cu alte necazuri, cărora trebuiau să le facă față. Meditând un pic, am constatat că Nicu, prin îndeletnicirile sale profesionale și extraprofesionale, mai ales celede creator de artă dăruiește tuturor bunătate, sentimente de dragoste și iubire față de semeni, de viață, de lumină și Dumnezeu.

Înzestrat cu o deosebită sensibilitate, talent șiun simț artistic rafinat creează și înfățișează întotdeauna frumosul, realizează lucrări ce încântă privirea și bucură inima și sufletul, cu mesaje și semnificații cu totul aparte. Ilustrativă din acest punct de vedere este și recenta sa prezentare în limba engleză a Bisericii Ortodoxe Române, apărută sub egida Dr. Allan B. Cruse, Profesor Emerit de Informatică și Matematică de la Universitatea din San Francisco, ilustrată cu videoclipuri intitulate sugestiv "Asta e România, Mănăstiri ortodoxe românești" și altele de care este cu siguranță mândru orice român. De aceea, putem conchide că primește....ceea ce dăruiește !

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5