Primarul Ovidiu Creţu: Social-democraţia este o stare de spirit la Bistriţa

Primarul municipiului Bistriţa. Ovidiu Creţu, le-a spus tinerilor din PSD prezenţi la evenimentul „100 de motive pentru a fi social-democrat”, că „în Bistriţa domneşte roşul”, iar „social-democraţia este o stare de spirit”.

         „Bine aţi venit în Bistriţa europeană, Bistriţa social-democrată. Nu putea să fie Bistriţa europeană, dacă nu era social-democrată, iar social-democraţia la Bistriţa este o stare de spirit. De aceea au venit în această seară atât de mulţi oameni, pentru că, de câţiva ani buni, în Bistriţa domneşte roşul, domneşte social-democraţia. (...)

         Social-democraţia înseamnă să nu te uiţi doar în buzunarul tău, ci să te uiţi în jurul tău, să te uiţi la oameni, să vezi oamenii din oameni. Noi încercăm la Bistriţa să facem pe toţi să se simtă la ei acasă, să se simtă bine într-un oraş european, într-un oraş cu viitor, care tocmai astăzi şi-a aprins luminile de sărbători”, le-a transmis Ovidiu Creţu.

        

***

Peste 100 de tineri au debutat joi seara în organizația de tineret a PSD, în cadrul unui eveniment caritabil organizat la Hotel Metropolis. La eveniment au participat preşedintele PSD Bistrița-Năsăud, Emil Radu Moldovan, preşedintele TSD România, Mihai Sturzu, sociologul Vasile Sebastian Dâncu, deputatul Daniel Suciu, primari social-democraţi şi nu numai de pe raza judeţului.

 

După desfăşurarea momentului politic, programul a continuat cu o scurtă prezentare a problemelor cu care se confruntă copiii şi părinţii copiilor cu autism, susţinută de Ana Dragu - preşedintele Asociaţiei ”Autism Europa” Bistriţa, urmată de un recital la pian susţinut de Eduard Sălăgean şi interpretarea unor piese compuse de micul pianist, elev al Liceului de Muzică ”Tudor Jarda” din Bistriţa.

De asemenea, au fost prezentate momente artistice susţinute de două trupe de dans bistriţene, Reborn şi D-fantasy, dar şi o creaţiile  Virginiei Linul, ale Fluviei Fritsch şi Ancăi Duca.

 

O parte din banii strânşi în urma evenimentului caritabil vor fi direcţionaţi către Asociaţia ”Autism Europa” Bistriţa şi vor fi utilizaţi pentru achiziţionarea unor teste de evaluare folosite în terapia copiilor cu autism, iar cu cealaltă parte vor fi cumpărate cadouri pentru copiii din orfelinatele Teaca şi Beclean.

 

 

 

Comentarii

06/12/13 09:34
Vizitator

Referitor la social-democrastie, Cretu spune ca la Bistrita domneste roşul . Parafrazandu-l pe Crin Antonescu, este prea mult roşu . Cu ceva timp in urma la un congres UDMR, liderul PNL Crin Antonescu se declara uimit de faptul că premierul este rezervat față de culorile galben și albastru de pe steagul secuiesc si ca prefera mai mult rosu, culoare atat de draga comunistilor. Iata ce spunea Antonescu :"Mi-a crescut inima văzând cele două culori. Astăzi şi întotdeauna, galben şi albastru sunt nişte culori dragi. Sunt uimit că premierul, care până nu demult părea a avea o mică alergie la portocaliu, astăzi este rezervat faţă de galben şi albastru. Nu am nicio problemă cu asta, dar am o problemă cu dorinţa domniei sale de mai mult roşu. Nu, roşu e destul". Cred ca si la Bistrita e orea mult rosu.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5