Primarul Cătălin Bota: Sângeorz-Băi are bugetul aprobat pentru 2023! 69% din fonduri sunt destinate investiţiilor

Primăria orașului Sângeorz-Băi are în prezent bugetul aprobat pentru anul 2023, care stă la baza funcționării administrative și a dezvoltării cumunității noastre, mulțumind astfel consilierilor locali pentru susținerea bugetului propu, anunţă administraţia locală.
Peste 50% din venituri către UAT Sângeorz-Băi se datorează accesării fondurilor europene, cu ajutorul cărora un număr de nu mai puțin de 18 proiecte sunt deja în implementare, separat de acestea existând o listă cu noile proiecte de investiții propuse de administrația locală pentru următoarea perioadă de implementare.
De precizat și faptul că bugetul propus pentru cheltuielile de dezvoltare ajung la un procent de 69%, reprezentând planurile de investiții pentru anul acesta.
"Suntem dispuși la noi provocări, noi proiecte, în funcție de buget și resursele disponibile, pentru că ne știm valorile, cunoaștem prioritățile și ne dorim ca întreaga comunitate sângeorzană să beneficieze de condiții ale unei vieți calitative", declară primarul Cătălin Bota.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5