Premieră! Doi bistriţeni concurează, în acelaşi timp, pentru Trofeul celor mai mari show-uri muzicale. Puneţi mâna pe telefon şi votaţi: Alexa Dragu şi Cristian Moldovan

O premieră la nivel naţional vine tocmai din Bistriţa, doi tineri artişti concurând pentru trofeul celor mai mari show-uri muzicale din ţară – „Vocea României” şi „X Factor”.
Alexa Dragu s-a calificat, la „Vocea României”, în semifinală, după o prestaţie live excepţională, aceasta depăşind-o în preferinţele publicului pe coechipiera sa din echipa Irinei Rimes.Aceasta va evolua în semifinala de vineri, 7 decembrie, ora 20.30. În acest sezon, există două variante pentru susţinerea concurenţilor favoriţi. Puteţi vota online sau prin SMS la 1200, în timpul ediţiilor live. Limita de vot este de 10 SMS/concurent. Pentru a vota online, accesaţi pagina vocearomaniei.protv.ro/votează.
“Mai sunt 2 zile până la semifinală. În viața mea n-am avut emoții mai mari ca acum. Voi cânta o piesă absolut superbă. Repetăm la foc continuu, cu toții ne dorim să ajungem în marea finală…mobilizarea voastră exemplară și faptul că ați avut disponibilitatea de a mă vota în număr atât de mare îmi demonstrează că munca susținută în echipă și pasiunea mea pentru muzică au fost îndeajuns. Merg în Semifinale și sper să nu vă dezamăgesc! Mulțumesc în primul rând antrenorului meu, Irina Rimes și echipei sale care mă ghidează frumos prin lumea muzicii și de la care învăț enorm (Anișoara Balmuș, Cristi Comaroni, Bubu Cernea).
Vă mulțumesc din inimă pentru căldura cu care m-ați înconjurat și pentru voturile voastre” transmite Alexa.
Alexa Dragu, frumoasa şi talentata bistriţeancă, este elevă a Liceului de Muzică, în clasa a XII-a, iar mama ei este scriitoarea Ana Dragu. Şi fratele ei, Dudu, este la fel de talentat.
Cristian Moldovan a impresionat la „X Factor” prin vocea lui, trecând inclusiv de etapa duelurilor live, cuvinte frumoase la adresa lui având nu doar mentorul Carla’s Dreams, ci şi ceilalţi juraţi – Horia Brenciu, Ştefan Bănică şi Delia.
“Vă mulțumesc tuturor pentru toate mesajele, aprecierile și felicitările voastre! Sunt extrem de uimit că am ajuns până aici, asta datorită tatălui, prietenului şi mentorului meu Carla's Dreams, căruia îi sunt extrem de recunoscător că are atât de multă încredere în mine… avem nevoie de voturile voastre ,ca să ducem numele Carla'S Dreams, şi pe el odată cu noi, în
Marea finala Avem nevoie de voturile voastre! Pe 9 decembrie votați Echipa Carla'S Dreams” declară Cristian Moldovan.

Cristian Moldovan are 16 ani și spune că iubește muzica foarte mult. Cel care l-a îndrumat pe acest drum a fost bunicul lui care a fost preot și pe care l-a pierdut recent. Carla’ s Dreams, cel care i-a devenit mentor în Bootcamp, a fost convins de talentul lui înainte de primul acord muzical: ”Dacă tu cu timbrul ăsta cânți prost, eu îmi tai ceva”. Iar după ce l-a auzit cântând a realizat că a avut dreptate: ”Eu cred că băiatul ăsta poate să câștige ”X Factor”.
Pe Cristian Moldovan îl puteţi vota în Gala live de duminică, 9 decembrie, de la ora 20, la Antena 1, după Start vot, prin SMS la 1313 cu textul „Moldovan”.
Haideţi să ne mobilizăm şi să fim alături de aceşti tineri minunaţi ai Bistriţei. Împreună putem aduce două din cele mai importante trofee ale ţării la Bistriţa, ajutând pe Alexa şi Cristian să prindă aripi, iar visul lor să devină realitate.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5