Prefectul, directorul Spitalului Judeţean, protopopii, primarul Moniţa, fostul vicepremier, membrii Adunării Eparhiale ai Arhiepiscopiei Clujului. Vezi ce au discutat cu Mitropolitul Andrei

Membrii Adunării Eparhiale ai Arhiepiscopiei Clujului s-au întâlnit în ședință de lucru, prezidată de Înaltpreasfințirul PărinteArhiepiscop și Mitropolit Andrei. Prima întrunire din acest an a început cu o rugăciune de mulțumire, oficiată în Capela Seminarului Teologic, în prezența celor doi ierarhi ai Clujului, ÎPS Andrei, Arhiepiscopul și Mitropolitul Clujului și PS Episcop Vasile Someșanul. Ședința a continuat apoi în Aula „Nicolae Ivan” a Centrului Eparhial, unde au fost prezentate rapoartele pe anul 2016 ale tuturor sectoarelor din cadrul Arhiepiscopiei.
În deschiderea ședinței, Înaltpreasfințitul Părinte Andrei, Mitropolitul Clujului a susținut un cuvânt de învățătură, în care a vorbit despre responsabilitatea pe care o avem cu toții în societatea în care trăim, fiind mădulare ale Bisericii, explicând că trebuie să trăim în unitate și iubire:
Au fost nenumărate luări de cuvânt, în special, din partea membrilor laici ai Adunării Eparhiale. La final s-au prezentat proiectele pe anul 2017 și au fost supuse la vot.
Au participat: Ovidiu Frenț prefectul judeţului, prof. univ. dr. Mircea Gelu Buta directorul SJU Bistrița, Ioan Monița primarul din Romuli, protopopii Alexandru Vidican, Ioan Dâmbu și Doru Zinveliu, pr. Nicolae Feier,
Pe lângă consilierii eparhiali, protopopi, conducătorii școlilor teologice, au luat parte la ședință și membrii Academiei Române din Cluj-Napoca, rectorul Universității Babeș-Bolyai, Acad. Ioan Aurel Pop, fostul vicepremier Vasile Dâncu, reprezentanții armatei și autoritățile locale din Cluj și Bistrița.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5