La Năsăud,

Peste 1000 de copii vizitaţi de Moş Crăciun!

Într-o atmosferă de basm cauzată de căderea abundentă de zăpadă, care a îmbrăcat totul într-o mantie albă, caravana Moşului Crăciun a plecat din faţa Primăriei oraşului Năsăud, de unde a făcut „aprovizionarea” cu daruri, spre copiii cuminţi, pentru a le oferi mult aşteptatele daruri.

Astfel, camioneta cu „Moşul”, urmate de microbuzul cu sacii plini cu dulciuri, fructe etc., împachetate în 952 pachete pentru tot atâţia copii: preşcolarii de la creşă, grădiniţa cu program prelungit, grădiniţa cu program normal, grădiniţa de la ANL, grădiniţele din Luşca şi Liviu Rebreanu, copiii de la „Lacrima”, cei de la Valea Spinului (grădiniţa şi clasele I-IV), elevii claselor I-IV de la Şcoala de Aplicaţie a CN George Coşbuc, de la Şcoala Generală Mihai Eminescu (cu elevii de la Şcoala din Dealul Cucului şi cei din Liviu Rebreanu) au pornit peste nămeţi pentru a-i bucura pe toţi micuţii urbei.

Aşa cum ne-au asigurat primarul Dumitru Mureşan şi viceprimarul Ovidiu Maghiar, au rămas daruri şi pentru colindătorii care vor ura la poarta administraţiei, în zilele următoare. Valoarea acestor daruri de Moş Crăciun este de circa 70 milioane de lei vechi.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5