Paul Ban, în studioul de înregistrări, susţinut de Alexandru Pugna

sursa: facebook

Îndrăgitul interpret al cântecului popular autentic, Alexandru Pugna, are grijă ca folclorul să încapă pe mâini bune. Deşi acum este foarte ocupat cu administraţia, fiind vicepreşedinte al Consiliului Judeţean, ipostază din care susţine cultura de calitate, Pugna şi-a făcut timp pentru a încuraja în studioul de înregistrări, la Cluj, un tânăr interpret talentat: Paul Ban.
"Noua generaţie de interpreţi este pregatită să ducă mai departe cântecul neamului nostru" spune Alexandru Pugna. După ce cu ajutorul sfaturilor lui de profesionist, Paul a imprimat, Pugna competează: "În Studio la înregistrări... nu-i deloc uşor.... dar satisfacţia reuşitei e mare!"
Paul este în clasa a XII-a la Colegiul Naţional “Andrei Mureşanu” Bistriţa, fiind descoperit de profesorul Ioan Lazăr, la Palatul Copiilor Bistriţa, actualmente fiind membru al Ansamblului "Balada". Premiile obţinute până acum îl confirmă ca un nume ce va duce cu cinste folclorul pe mai departe. Primul album din carieră va fi în casele noastre cât de curând, iar susţinerea din partea lui Alexandru Pugna confirmă faptul că piesele se vor înscrie pe linia autenticităţii.
Paul cochetează şi cu fotografia, fapt confirmat din pozele postate pe facebook.
Felicitări Paul şi succes în carieră!

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5