O mașină a intrat într-un imobil, la Budacu de Sus! Șoferul a rămas blocat în vehicul

UPDATE 2: Patru copii care se aflau în afara părții carosabile (cu vârste între 10-14 ani) au fost evacuați la UPU-SMURD Bistrița. *În total* șase persoane ( 1 adult si 5 minori - 10 - 14 ani) au fost transportate la spital.

Minorul din autorurism are 11 ani.

A șaptea persoana implicata în accident, pieton - minor, a fost evaluat medical la locul accidentului și nu s-a impus transportul / aparținătorii au refuzat transportul la spital. ISU BN

Update: Echipajele de interventie au găsit la locul indicat cinci victime, neincarcerate, constiente și cooperante.

În autoturismul implicat in accident se aflau un bărbat în vârstă de aproximativ 34 de ani și un minor. Autoturismul a acroșat 3 pietoni care se aflau în afara părții carosabile (copii cu vârste între 10 ani și 14 ani).

Toate cele cinci victime ale accidentului care prezentau mărci traumatice au fost evacuate la spital de către două echipaje SMURD și două echipaje ale Serviciului de Ambulanță Județean Bistrița-Năsăud pentru investigații medicale amănunțite și îngrijiri de specialitate.

Pompierii militari au balizat zona și au asigurat masurile de apărare împotriva incendiilor (deconectare borne de la acumulator).
Două echipaje de descarcerare, echipajul de terapie intensiva mobilă SMURD și un echipaj de prim ajutor SMURD intervin în localitatea de Budacu de Sus la un accident rutier. Un autoturism a părăsit partea carosabilă și a intrat în coliziune cu un imobil, conducătorul auto este constient, rămas în mașină. Este posibil să fie alte două victime, pietoni. Intervenția este în dinamică, anunță ISU BN.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5