O femeie şi un bărbat din Livezile, dosar penal pentru că au "uitat" să plătească la casă

Luni, 13 iunie a.c., B. B de 35 de ani şi T. M. de 32 de ani, ambii din localitatea Livezile, şi-au făcut cumpărăturile zilnice dar au “uitat” să pună în coş marfa aleasă de pe rafturi. Astfel, cei în cauză şi-au introdus în buzunarele hainelor mai multe produse de folosinţă individuală şi dulciuri, trecând de casa de marcat fără să le achite.
Pentru 8 pachete de gumă de mestecat, un şampon, o apă de toaletă, două perechi de şosete, două brelocuri şi două batoane de ciocolată, cele două persoane au acum dosar penal, valoarea bunurilor fiind de aproximativ 90 de lei.
Pe numele celor doi au fost întocmite actele de sesizare pentru infracţiunea de furt, conform art. 228, alin.1, Cod Penal.
Totodată, în ultimele 48 de ore jandarmii au aplicat sancţiuni în valoare de 4.800 de lei şi 10 avertismente scrise pentru abateri de la legislaţia în vigoare pe linia ordinii şi liniştii publice. Dintre contravenţiile constatate, amintim: adresarea de injurii, consum de băuturi alcoolice în spaţiul public neamenajat, atragerea de persoane de sex opus pentru întreţinerea de raporturi sexuale cu scopul obţinerii unor foloase materiale, tulburarea ordinii publice, parcarea în loc nepermis, provocarea unor scandaluri, refuzul legitimării în faţa agentului constatator, etc.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5