O dată-n viaţă Matilda Pascal Cojocăriţa o face moldoveancă pe Monica Tatoiu

Ce au în comun Monica Tatoiu şi Monica Pop? Aparent nimic, în afara prenumelui. Dar atunci când li se alătură Adrian Romcescu, cele două doamne arată că mai împărtăşesc şi un simţ al umorului dezvoltat, pasiunea pentru divertisment, precum şi dragostea pentru folclor şi tradiţii. În emisiunea O dată-n viaţă, difuzată în 24 mai, de la ora 21.00, la TVR 1 şi online, pe TVR+, Monica Pop va reprezenta Muntenia, alături de Maria Cârneci, Monica Tatoiu va fi o moldoveancă veritabilă alături de Matilda Pascal Cojocăriţa, iar Adrian Romcescu va cânta folclor ardelenesc, împreună cu Nineta Popa.

Despre emisiunea de vineri seară, Iuliana Tudor declară: „Credeaţi că Monica Tatoiu le-a făcut pe toate până acum?! Ei bine, aşteptaţi ediţia de vineri a emisiunii, pentru a spune asta! O să fie distracţie pe cinste, mai ales pentru că am reuşit să o scoatem din cabinet pe doamna doctor Monica Pop, iar Adrian Romcescu vine la pachet cu muzica bună, tocmai din Danemarca, special pentru emisiune. Vă aştept cu drag!”

Invitaţii Iulianei Tudor vor fi acompaniaţi şi în această ediţie de Orchestra Lăutarii, condusă de maestrul Nicolae Botgros, iar actorii Maria Buză şi Marius Rizea vor face din nou deliciul telespectatorilor, cu un moment inedit de umor marca „Floarea şi Gheorghe”.

Iuliana Tudor a deschis, pe 15 martie, cel de-al 11-lea sezon al emisiunii de vineri seară de la TVR 1. Emisiunea păstrează reţeta care a consolidat formatul în preferinţele românilor: Orchestra Lăutarii, sub bagheta dirijorului Nicolae Botgros, Floarea şi Gheorghe - actorii Maria Buză şi Marius Rizea - cu momentele de umor, cei mai iubiţi interpreţi de folclor, care, împreună cu vedete de calibru, fac duete remarcabile. Nu lipseşte componenta socială, în fiecare ediţie fiind prezentat un caz care are nevoie de solidaritatea telespectatorilor şi care este, de fapt, miza pentru care vedetele acceptă provocarea Iulianei Tudor. Noutatea sezonului cu numărul 11 este aceea că gazda show-ului este ea însăşi protagonista unor momente speciale, pregătite de invitaţi. Emisiunea poate fi vizionată şi pe portalul video al Televiziunii Române, www.tvrplus.ro.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5