Nu mai puţin de 80 de spaţii locative din Bistriţa-Năsăud, scoase la vânzare de o bancă

BCR, cea mai mare bancă de pe piaţa românească, după active, a scos la vânzare câteva sute de spaţii locative din întreaga ţată, pentru a recupera o parte din pierderile din credite restante.

Valoara totală a locuinţelor, răspândite pe tot cuprinsul ţării, este de peste 100 milioane de lei. Numai în Bistriţa-Năsăud, BCR a scos la vânzare 80 de locuinţe, inclusiv un hotel, în majoritatea cazurilor fiind anunţată procedura de executare silită.

Astfel, pentru judeţul nostru, “oferta imobiliară” a băncii oscilează de la garsoniere de până în 50.000 lei, apartamente cu două, trei şi patru camere, până la case, birouri de sedii de firmă, sau vile de 1 milion lei.

Cea mai scumpă locaţie scoasă la vânzare este un renumit hotel din municipiul Bistriţa, pentru care banca a pus un preţ de 10 milioane euro.

Aproape toate imobilele din anunţuri sunt însoţite de imagini, unele chiar dureroase, dacă ne gândim că sunt cu "proprietarul" pozat în necazul lui.

Potrivit ZF, în iunie 2012, aproape un sfert din creditele aflate în bilanţul BCR erau clasificate ca neperformante. În plus, grupul BCR a raportat pe semestrul I o pierdere netă de 125 mil. euro.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5