La Năsăud

Noi spaţii verzi cu fântâni arteziene

Sunt în plină execuţie lucrările de amenajare de noi spaţii verzi cu realizarea de fântâni arteziene care vor înfrumuseţa oraşul Năsăud. Aceasta, deoarece oraşul a fost inclus în cadrul unui program guvernamental de îmbunătăţire a calităţii mediului, prin realizarea de spaţii verzi în localităţi.

Aşa cum ne informa primarul Dumitru Mureşan, lucrările vizează zone distincte din intravilanul oraşului Năsăud, cu o suprafaţă totală de 5.918 metri pătraţi. Este vorba despre patru astfel de zone: cea din vecinătatea Casei de Cultură „Liviu Rebreanu”, a Pieţei Unirii, a Capelei mortuare şi cea din zona blocurilor bl. C2, 4 – D2, bl. A4 – B4, bl. 7 ABC -1, bl. C1 Bistriţei. Proiectul tehnic prevede amenajarea a două fântâni arteziene în zona din apropierea Casei de Cultură şi cea de lângă bl. C1 Bistriţei, a două foişoare – în Piaţa Unirii şi bl. A4 – B4, dar şi a două WC-uri publice în Piaţa Unirii şi Capela mortuară. De asemenea, proiectul mai prevede: pavaje, gazon, borduri, montarea a 35 de lămpi de iluminat public, 48 de coşuri stradale şi 68 de bănci.

Licitaţia de execuţie a fost câştigată de firma „Dimex 2000 Company” SRL din comuna Rebra, termenul de finalizare a lucrărilor fiind de opt luni de zile.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5