MRU se cere la şedinţa conducerii PNL. Crin Antonescu îl trimite să scrie scrisori

Primul ministru insistă că e încă membru al PNL... autosuspendat ce-i drept: ,,Autosuspendarea se traduce prin faptul că nu mai plătesc cotizaţia la partid!”, scrie pesurse.ro.

Asta înseamnă că sunt mulţi autosuspendaţi în PNL şi prin partide în general dacă e vorba de neplata cotizaţiei (de parcă un partid din cotizaţie se susţine).

Întrebat de ce nu renunţă la acest statut şi să se manifeste ca un membru al PNL, Mihai Răzvan Ungureanu i s-a adresat direct preşedintelui PNL:,,Domnule preşedinte Crin Antonescu vă rog să mă invitaţi la o şedinţă a Biroului Politic Central!”, a declarat primul ministru la B1TV.

Antonescu: Să îşi demisia din funcţia de prim- ministru şi poate îl invităm

Răspunsul lui Crin Antonescu a venit prompt: ,,Noi nu invităm la BPC membri simpli şi cu atât mai mult autosuspendaţi! Să depună o cerere de reînscriere în partid, să îşi dea demisia din funcţia de prim-ministru şi poate îl invităm”, a declarat preşedintele PNL pentru pesurse.ro.

,,N-aş vrea să credeţi că e un statut amfibiu. Nu am un motiv să demisionez. În momentul de faţă, refuzându-mi orişice critică la adresa unui partid politic ca atare, locuiesc foarte bine definiţia mea de premier independent. Independet politic faţă de partidele aflate în arcul de guvernare şi faţă de partidele aflate în Opoziţie” a mai explicat Ungureanu.

Voicu: Legăturile premierului Ungureanu cu PNL sunt zero

Legăturile premierului Mihai Răzvan Ungureanu cu PNL sunt ,,zero”, a declarat la RFI vicepreşedintele formaţiunii, Mihai Voicu.
,,Aceste declaraţii reprezintă o poveste de care eu m-am plictisit! Domnul Ungureanu, sigur, se poate crede ce doreşte, dar legătură cu Partidul Naţional Liberal nu are, nici ca apartenenţă, nici ca politici, nici ca mod de comportare în funcţia pe care o ocupă.
Legăturile premierului Ungureanu cu PNL "sunt zero", afirmă Voicu.

,,În mod evident, domnul Ungureanu este un prim-ministru numit de Traian Băsescu, susţinut de PDL şi de aliaţii săi, legăturile sale cu Partidul Naţional Liberal sunt zero! Cred că e un subiect pe care eu n-aş mai dori să-l comentez, pentru că mi se pare aşa, un soi de… să facem declaraţii să ne aflăm în treabă”.

Mihai Voicu precizează că Ungureanu ,,nu figurează în bazele noastre de date, dacă vreţi s-o luăm foarte birocratic, deşi afirmaţiile sunt politice, n-are sens să intrăm în birocraţie”, a afirmat acesta.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5