Moş Crăciun a trecut şi pe la Căsuţa cu Poveşti

E perioada serbărilor de iarnă. Emoţiile fiecărei serbări sunt definite şi prin bucuria, lacrimile părinţilor, bunicilor, care vin să-şi vadă îngeraşii la serbarea de Crăciun.

Nicio bucurie nu este mai mare pentru părinţi, precum aceea în care vezi, copilaşi de 5 ani, cum se străduiesc sa recite pentru Moşu’ sau să colinde pentru părinţi
E greu ca de fiecare dată să găseşti alte cuvinte pentru a vorbi despre performanţă, despre seriozitate şi despre munca asiduă pentru un spectacol reuşit.

,,Vinovaţi” – grădinarii de la Căsuţa cu Poveşti, educatoarele Livia Matei şi Sorina Pop. Ajutoare de nădejde au fost elevii învăţătoarei Dalia Chira de la Colegiul Naţional ,,Liviu Rebreanu”.

A fost o bucurie imensă să îi văd pe cei mici în plină acţiune. Îi cunosc pe câţiva dintre ei. Mircea, Ana, Maria, Edi, Sofia, Andrei mi-au adus Crăciunul mai devreme. Un carusel al emoţiilor. Bucurie, lacrimi, răspunsuri înţelepte şi mai ales responsabilitate. Şi mi-am amintit de copilărie, de o bucăţică de mine. Îmi doresc doar să ţin cu dinţii de bucăţica asta de mine…

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5