Mis Grup: Lucrările de pe Linia Verde avansează!

Lucrările din cadrul proiectului Linia Verde avansează, anunţă compania care execută lucrarea, Mis Grup, într-o informare publică.
Astfel, s-au finalizat fundațiile stațiilor de autobuz, urmează a se monta 35 de adăposturi de călători și 7 stâlpi de informare a călătorilor în stațiile de autobuz pe întreg traseul #Liniei Verzi.
Pe str. Grigore Bălan se execută lucrările de pregătire a stratului suport de pavaje, până la finalizarea lucrărilor de subtraversări de conducte de gaz (lucrări care nu sunt executate de MIS Grup).
S-au finalizat, pe Str. Calea Moldovei, lucrările de fibră și iluminat, urmând a se continua cu lucrări aferente pistelor de biciclete și trotuarelor.
A început montarea echipamentelor, dotărilor și efectuării testelor pe partea de management trafic, respectiv montarea echipamentelor pe cele 10 autobuze hibride ce vor tranzita traseul liniei verzi.
Facem tot ceea ce este în responsabilitatea noastră pentru a duce cele 2 proiecte - Reconfigurarea axei de transport și Linia Verde - la bun sfârșit și pentru a restabili circulația din Municipiul Bistriţa.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5