Mirela Cârcu (preşedinte OFLD BN): Nu voi candida pentru funcţia de primar la Sângeorz-Băi. Îl voi susţine pe soţul meu

Consilierul judeţean Mirela Cârcu, preşedinte al Organizaţiei Judeţene a Femeilor Liberal Democrate Bistriţa-Năsăud, a anunţat, în cadrul unei conferinţe de presă, că nu va candida pentru funcţia de primar al oraşului Sângeorz-Băi. În schimb, îşi va susţine soţul pentru această candidatură, pentru că „are o viziune benefică” pentru oraţul staţiune.

         „Cred că soţul meu ar fi mult mai bun ca primar şi pot să aduc multe argumente. Este un om care a demonstrat ca director de şcoală că poate să administreze un liceu şi ca urmare poate administra şi o localitate. Nu uitaţi că eu, ca specialist în domeniul farmaceutic, nu pot să-mi părăsesc profesia, pentru că am nişte legături foarte puternice cu pacienţii din zonă. Problema este mult mai delicată. Nu cred că ar fi corect faţă de pacienţii mei. Profesia mea este una la care ţin foarte mult şi cred că aş face la fel de mult şi dacă aş fi în spatele soţului meu, vă garantez acest lucru.

         Soţul meu este un om care are o viziune foarte benefică pentru Sângeoz-Băi, noi seara discutăm foarte mult despre cum va arăta acest oraş şi această staţiune. Îl voi susţine cu toată puterea pe soţul meu şi cred că va face lucruri foarte frumoase în Sângeorz-Băi”, şi-a motivat demersul Mirela Cârcu.

         Consilierul judeţean a adăugat că oraşul Sângeorz-Băi are un potenţial de dezvoltare foarte mare, iar actualii pacienţi sau turiştii care mai ajung aici se arată miraţi de stadiul de degradare.

***

Altfel, la nivel judeţean, Biroul Judeţean al OFLD BN funcţionează cu doi copreşedinţi, 8 vicepreşedinţi, un secretar şi 10 membri. Prima acţiune socială la nivel judeţean este programată pentru Moş Nicolae, când femeile liberal democrate vor fi prezente cu daruri în grădiniţele din judeţ.

„În politica românească vor avea loc multe transformări, pentru că în ultimii 25 ani am asistat la o politică care nu a fost benefică poporului român. Noi, femeile liberal democrate, dorim să facem altceva, dorim să muncim. Lumea şi-a pierdut interesul pentru politician, pentru viaţa politică. Va trebui să schimbăm total oamenii care fac politică. Avem nevoie de oameni verticali, de oameni care să lupte pentru cetăţeanul de lângă ei, nu pentru ei, de profesionişti. (...) Vreau să transmit cetăţenilor din judeţ: pe toţi cei care vor să facă ceva pentru acest judeţ şi pentru România îi aşteptăm să vină în echipa ALDE”, a precizat Mirela Cârcu. 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5